Home > Circuit > In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

Ugo De Wilde
  • GT Open – Na de vrije trainingen op vrijdag was al snel duidelijk dat de McLaren een belangrijke rol gingen spelen. De McLaren van Inception Racing met Ollie Millroy aan het stuur wist in Spa de polepositie voor de eerste race te veroveren. De Lechner Racing Porsche met Andy Soucek aan het stuur werd tweede met de Lamborghini van Vincenzo Sospiri Racing bestuurd door Frederik Schandorff als derde. De Belgen zijn wat verder terug te vinden. Baptiste Moulin (Lamborghini) klasseerde zich als tiende terwijl Laurent de Meeus in de FF Corse Ferrari vanop een veertiende plek mag starten.
  • GT Cup Open – De wagens van Q1 by EMG konden niet op tegen het tempo van Mateusz Lisowksi. De Porsche van het A&P Racing Team PTT Tech Support zal vanop de pole mogen vertrekken. Bij Q1 was Arthur Janosz de snelste, hij start tweede. Daarachter vinden we Jan Lauryssen op een derde startplek. Filip Teunkens wist zich als vijfde in zijn klasse te kwalificeren. Ten slotte was het Nicolas Vandierendonck die zesde mag starten.
  • Alpine Elf Europa Cup – De Fransman Laurent Hurgon was iedereen te snel af en zal van op de eerste plaats de eerste race mogen starten. Onze landgenoot Ugo De Wilde kon de tweede snelste tijd rijden. De derde plaats is voor Lilou Wadoux, twee tienden trager dan De Wilde.