Home > Circuit > In een notendop: GT Open – GT Cup – Alpine Cup

In een notendop: GT Open – GT Cup – Alpine Cup

  • GT Open – Na een incidentrijke start wist de Lechner Racing Porsche te winnen. De combinatie Soucek – Al Zubair was iedereen te snel af. Op een tweede plaats vinden we TF Sport (Aston Martin). Derde werd de McLaren van Inception Racing. Zij wisten hun polepositie niet te verzilveren. Wat de Belgen betreft heeft Baptiste Moulin indruk gemaakt. De Lamborghini eindigde net naast het podium op een vierde plaats algemeen, derde in de PRO klasse. De FF Corse Ferrari kwam niet aan de start, geen punten voor Laurent De Meeus.
  • GT Cup Open – De rijders van Q1 by EMG (Porsche) verdelen het podium onderling. Jaap Van Lagen (samen met Filip Teunkens) wist in de eindfase Bas Schouten (die samenreed met Jan Lauryssen) te kloppen en won. Derde werd het duo Nicolas Van Dierendonck – Dirk Schouten. De vierde Q1 Porsche van Janosz en Darmetko viel uit in de eerste ronde.
  • Alpine Elf Europa Cup – Winst voor Laurent Hurgon die de hele race aan de leiding reed. Ugo De Wilde werd tweede, maar won in de klasse voor junioren. Het podium werd vervolledigt door Jean-Baptiste Mela. Opvallend is Lilou Wadoux die knap vierde werd na heel de race mee te strijden voor het podium.