Day

juni 15, 2021

Goodyear partner van Pure ETCR

Na een intense voorbereiding, gaat de eerste serie voor elektrische toerwagens van diverse merken dit weekend in het Italiaanse Vallelunga van start. Goodyear is niet alleen de exclusieve bandenleverancier van het PURE ETCR, maar ook partner van het eerste uur en in die hoedanigheid trekt Goodyear mee aan de kar van de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve autosport.

De weg naar Le Mans: een dagboek van Tom Cloet

Hij is net 46 geworden, Tom Cloet en de West-Vlaming zit in volle voorbereiding op de 24 uur van Le Mans op 21 en 22 augustus. Cloet zal voor de tweede maal in zijn leven de meeste bekende autosportwedstrijd ter wereld rijden en dat onder meer met de ex-F1-rijder Narain Karthikeyan.

Opinie: de poorten mogen stilaan weer open

Het wordt gekker dan gek… de autosport en corona. Terwijl de cijfers in heel Europa, met dank aan de sterke vaccinatiecampagnes, naar beneden gaan, we met z’n allen ons gewone leven weer opnemen, moet u als autosportliefhebber het nog steeds doen achter het computer of Tv-scherm. Droef en onbegrijpelijk en vooral onnodig.

Le Mans: met vijf, zes of zeven Belgen?

We zijn exact nog twee maanden verwijderd van de start van de activiteiten in Le Mans, met de technische en administratieve keuring, gevolgd door de testdag een dag later. Ondertussen kennen we het gros van de deelnemers, waaronder vijf bevestigde Belgen, een zesde die zo goed als zeker zal deelnemen en een zevende die al op wat geluk zal moeten rekenen. Een overzicht van wat we al weten.