Home > Moto > Internationaal > NTC: sterk begin van Lorenz Luciano

NTC: sterk begin van Lorenz Luciano

Het seizoen in de Northern Talent Cup begon goed voor de Belgen van het Junior Black Knights Team, vooral dan voor Lorenz Luciano die met een zege en een tweede plaats huiswaarts keerde.

(foto: ©motogp.com)

De Hongaarse poleman Rossi Moor (FAIRIUM Next Generation Riders Team) was voor de opneingswedstrijd van de Northern Talent Cup het beste weg. Maar hij verkeek zich onderweg en ging tegen het asfalt. Meer had onze landgenoot Lorenz Luciano (Junior Black Knights Team) niet nodig om naar de leiding te glippen. Hij hield de Tsjech Jakub Gurecky (JRT Brno Circuit) en werd de eerste winnaar van het seizoen 2021. Met de deur in huis vallen zulle, we dan maar zeggen. Zijn Black Knights teamgenoot Noa Cuypers eindigde op de elfde plaats.

In race twee was het onze eigen Lorenz Luciano (Junior Black Knights Team) die op natte baan aan de leiding ging. Maar tegen de Tsjech Jakub Gurecky (JRT Brno Circuit) was er weinig kruid gewassen. Ondanks een schrikmomentje kon Luciano de tweede plaats vasthouden Nog even vermelden dat Noa Cuypers eindigde op de twaalfde plaats.

Kalenderwijziging

De NTC zal trouwens optreden in het programma van de Styrian Grand Prix, in het weekend van 6 to 8 augustus op de Red Bull Ring.