Home > Circuit > Michelin Pilot Challenge: Denis Dupont op weg naar Mid-Ohio

Michelin Pilot Challenge: Denis Dupont op weg naar Mid-Ohio

Denis Dupont hoopt dat zijn geluk zal keren tijdens de derde meeting van de 2021 Michelin Pilot Challenge. “Ik had niet verwacht dat ik na twee rondes zo goed zou kunnen presteren in de race, maar dat mijn inspanningen niet beloond zouden worden,” verklaarde Denis. De Hyundai Veloster die Denis deelt met Rory Van der Steur was in Daytona met nog 20 minuten te gaan in de running voor de overwinning en reed in Sebring lange tijd aan de leiding met het snelste racetempo.

De Van der Steur Racing rijder gaat vol goede moed naar de Mid-Ohio race. “We moeten de dingen een beetje op hun plaats krijgen voor ons en onze strategie goed krijgen zodat we eindelijk de klus kunnen klaren. Het is moeilijk om het beste racetempo te hebben in Sebring en dan zo ver van de overwinning te eindigen, maar we moeten strategisch ons eigen geluk beproeven”, glimlachte de Belg.

Denis Dupont keert vrijdag terug naar het circuit voor de eerste vrije training. Na de kwalificatiesessie later op vrijdagavond, vindt de Midi-Ohio 120 plaats op zaterdag om 22u35 onze tijd, de race kan live worden gevolgd via IMSA.TV.