Home > Circuit > ELMS Oostenrijk: United Autosports snelst in eerste vrije training

ELMS Oostenrijk: United Autosports snelst in eerste vrije training

De European Le Mans Series is op gang getrokken voor de tweede manche in Oostenrijk op de Red Bull Ring. De Oreca 07 – Gibson van United Autosports was de snelste in de eerste vrije training.

Foto: WRT

LMP2
United Autosports zorgde voor de snelste tijd, de Aurus 01 – Gibson van G-Drive Racing was slechts 0.056 seconde trager en goed voor een tweede tijd. De derde tijd was voor Dragonspeed USA. Team WRT haalde de vijfde tijd in de eerste sessie.

LMP3
In de LMP3-klasse was DKR Egineering de snelste. De twee wagens van United Autosports in de LMP3-reeks reden de tweede en derde tijd. De #2 zorgde ook voor de tweede tijd, de #3 volgde op minder dan 0.100 seconde als derde. De wagen met landgenoten Ulysse de Pauw en Hugo de Wilde (Inter Europol Competition) was goed voor de negende tijd. Het Luxemburgse Racing Experience met Belg Tom Cloet reed naar de tiende tijd.

LMGTE
In de GT-klasse was de Ferrari van AF Corse de snelste. Twee Ferrari’s van Iron Lynx vervolledigden de top drie, #60 als tweede en #80 derde. Straks volgt de tweede vrije training om 16u35.