Home > Circuit > C1 Racing Cup: gaat Gaban door op zijn elan?

C1 Racing Cup: gaat Gaban door op zijn elan?

De #233 KMD 233, ondertussen herdoopt naar Kiss My Deuche, van Chloé Van Hove, José Close en Eric Van Baele, pakte de hoofdprijs tijdens de openingswedstrijd in Zolder, maar in Mettet zagen we de dominantie van de #228 Gaban Motorsport van Andy Gaban, Maxime en Lancelot Alsteens, die niet éénmaal, maar tweemaal de winst greep! Het lijkt vanzelfsprekend dat deze twee ploegen ook in Magny-Cours zich aan de kop van het veld zullen tonen. Maar… ze zullen er anderen op hun weg tegenkomen!

(persbericht/foto’s: letihon)

Bij de kandidaten voor een champagnedouche na 12 uren inspanning, mogen we rekenen op de #223 Kimy Racing van Régis en Arnaud Matot, de #230 REVTEAM by Kimy Racing van Gaël Frère, Thomas Gouverneur en Julien Lefevre Bauthière, de #232 Neo Speed by Kimy Racing van die andere referenties binnen de discipline, namelijk Laurent Do, Massimo Petralia, Thierry Le Leu en Christophe Devis, de #258 Canal Performance van rallyman Manu Canal-Roblès, Steve Gathy, Goran Selak en Antoine Roiseux, de #259 GPC Motorsport van Arthur Zeelmaekers en Sylvester Van Herzele, de #269 Global Home van Philippe Les, Steve Roskam en Didier Haufmann, en ook nog de #280 Solutions d’Eau van François Jeukenne, Hervé Deger, Olivier Debroux, Evelyne François, Jérôme Heinen en Patrick Van Billoen!

Maar over deze afstanden, en gelet op het feit dat de gebruikelijke koplopers in de competitie geen observatieronde in acht zullen nemen, is er de kans dat er verrassingen uit de lucht zullen vallen. En dat opent dan weer perspectieven voor de outsiders zoals de #216 Ca Roule Racing van Muller-Loly-Cagnina, die zich willen herpakken en op zoek zijn naar een beetje succes, de #250 Crash Test by Kimy Racing van Alain Boveroux en Krystel Philippe, de #253 Team Lagrange van Niels Lagrange en van zijn kompanen Romy Biscop, Kissy Van Den Plas, Philippe Wouters en Arthur Peters, de #261 Dardenne Location van Serge en Kevin Maeck, bijgestaan door Gilles Remacle, en de #270 CGS Green Energy van Olivier Bry, Marc De Well en Maxime Mauroy.  

De scène is gezet, de acteurs staan klaar, het feest moge beginnen!