Home > Rally > Divers > Rally: M-Sport Stages komen voor een tweede jaar terug

Rally: M-Sport Stages komen voor een tweede jaar terug

(persbericht)

Na het succes van het evenement van vorig jaar, is M-Sport verheugd om aan te kondigen dat de M-Sport Stages deze zomer terugkeren naar het Greystoke-bos. Georganiseerd in samenwerking met de West Cumbria en Eden Valley Motor Clubs, zijn de eerste plannen al in volle gang en het evenement zal volgens de planning een tweedaags evenement worden op 3-4 juli.

De rally in Cumbrian zal ook dienen als een kans voor M-Sport om hun nieuwe ultramoderne faciliteit te demonstreren – het M-Sport Evaluation Center. De ontwikkeling van meerdere miljoenen euro’s nadert en biedt een uniek centrum van technische uitmuntendheid waar leiders in autotechnologie een concept kunnen volgen van ontwerp tot productie op één exclusief gelegen site.

De werkplaats van 10.723 m2 bevindt zich naast een testbaan van 2,5 km, en degenen die meedoen aan de M-Sport Stages zullen als een van de eersten de nieuwe faciliteit van dichtbij zien – met een speciaal, Covid-veilig evenement georganiseerd door M-Sport Managing Director Malcolm Wilson OBE ingebouwd in het schema.

Het evenement zal opnieuw beperkt blijven tot Ford-machines, maar M-Sport moedigt ook historische Fords aan om mee te doen – wat betekent dat we een Ford Escort Mk I kunnen zien strijden naast de nieuwste generatie rallyauto van de wereld.