Home > #Hoofdnieuws > ELMS: Louis Delétraz van WRT snelste op eerste testdag

ELMS: Louis Delétraz van WRT snelste op eerste testdag

Louis Delétraz was in Barcelona de snelste op de eerste officiële testdag. Zijn teamgenoot bij het Belgische WRT, Robert Kubica, reed de tweede tijd. Ook onze landgenoten Tom Cloet, Ugo De Wilde en Nigel Bailly kwamen in actie. Vandaag 13 april wordt de tweede testdag afgewerkt.

LMP2
Robert Kubica reed misschien de tweede tijd, maar niet alles liep gesmeerd voor de Pool. Hij heeft moeite om in de Oreca 07 te kruipen van WRT door zijn handicap. Daarom verzocht het team aan de officials of een vierde man de rijder mag helpen bij het instappen. Dat verzoek werd niet ingewilligd.

LMP3
Wayne Boyd reed in de LMP3-klasse naar de snelste tijd. De Brit zette de snelste tijd in de tweede sessie. Onze landgenoten Tom Cloet en Ugo De Wilde kwamen ook in de LMP3-klasse in actie.

LMGTE
Miguel Molina van Iron Lynx was de snelste in de LMGTE-klasse. De Spanjaard was met zijn Ferrari de snelste in beide sessies. De andere Ferrari’s van Iron Lynx zorgden elk voor een tweede plek. Eerst de #83 van Gattin en dan de #60 van Ruberti.