Home > Circuit > Supercar Challenge: zes verschillende winnaars tijdens openingsraces

Supercar Challenge: zes verschillende winnaars tijdens openingsraces

Dit weekend werden in Zandvoort de openingsraces van de Supercar Challenge gereden. Het werd een nat en koud weekend, maar toch was er spektakel. In de vier verschillende divisies waren er zes verschillende winnaars.

Foto: ©Supercar Challenge

GT
In de GT-reeks verdeelden Bob Herber en Daan Meijer de hoofdprijzen. Op zaterdag was Meijer in zijn BMW Z4 GT3 in de regen de baas, maar op zondag was het de Lamborghini Super Trofeo van Herber die als eerste de finish passeerde.

Supersport
In de zoals altijd drukst bezette klasse Supersport 1 was het duo Robert en Benjamin van den Berg de bovenliggende partij. Met een tweede positie in de eerste en zege in de tweede race scoorden zij het beste. Dennis de Borst en Stan van Oord wonnen weliswaar de eerste race, maar werden in de tweede race derde. Henk van Norel was in beide races de sterkste rijder in Supersport 2.

Sport
Beide overwinningen in de Sport divisie gingen naar Mark Jobst in zijn Zilhouette. Mark Wieringa was in zijn Zilhouette met een tweede en derde positie de runner-up. Het Belgische duo Voet-Van den Broeck in de Peugeot RCZ Cup ging met de laatste podiumplek lopen.