Home > Circuit > Live: paasraces Nogaro

Live: paasraces Nogaro

Volg hier updates over de verschillende paasraces op Circuit Paul Armagnac in Nogaro. Vandaag staan er verschillende sessies op het programma: Alpine Elf Europa Cup, het Franse F4 kampioenschap, Renault Clio Cup en het Franse kampioenschap voor toerwagens.

Foto:© Renault Sports

Sessie 1 Alpine Elf Europa Cup
De eerste oefensessie in de Alpine Elf Europa Cup werd vrijdagmorgen om 9 uur gereden. Lilou Wadoux reed het snelste rondje van de eerste vrije training. De Française wordt volgende week 20 jaar en komt uit in de junior categorie van de Cup. Ze was vorig jaar de snelste vrouw in de Alpine en zevende in het kampioenschap. Belgen Ugo De Wilde en Philippe Bourgois reden vrijdagochtend naar een tiende en elfde tijd.

Sessie 2 Frans F4 kampioenschap
Macéo Capietto reed de snelste rijd in de tweede vrije training van het Franse F4 kampioenschap. De Fransman was sneller dan zijn landgenoot Noah Andy en de Australiër Hugh Barter. Dario Cabanelas, die in de eerste sessie de snelste was, reed een vierde tijd.

Sessie 2 Renault Clio Cup Europe
Anthony Jurado was in de tweede oefensessie nipt sneller dan zijn landgenoot David Pouget. De Fransen hadden een verschil van slechts 0.014 seconden. Milan Nicolas reed de derde tijd in de tweede oefensessie. Deze namiddag wordt een volgende sessie afgewerkt.

Sessie1 Sprint Cup by Funyo
In de eerste oefensessie van de sprint cup was Hery Edouard de snelste. Hij was een volle seconde sneller dan zijn Franse landgenoten Dessens Jonathan en Vassal Christian. De volgende training wordt op zaterdagmorgen gereden.

Sessie 3 Frans F4 kampioenschap
Macéo Capietto was opnieuw de snelste in de vrije training. Deze keer was het Owen Tangavelou die de tweede tijd reed. Esteban Masson reed de derde snelste ronde in de derde oefensessie. De verschillen tussen de eerste tot de negende bleef binnen de seconde.

Sessie 2 Alpine Elf Europa Cup
Laurent Hurgon was in de tweede oefensessie de snelste in Nogaro. De Fransman was 0.057 secondes sneller dan Lois Méric. Onze landgenoot Ugo De Wilde was de derde snelste in de tweede training. Philippe Bourgois, ook een Belg, reed een negende tijd. Lilou Wadoux die de eerste sessie als eerste afwerkte was vierde.

Sessie 4 Frans F4 kampioenschap
Esteban Masson was de snelste in de laatste oefensessie van de dag. Hij was ook meteen de snelste van de dag. Owen Tangavelou reed een tweede tijd en Aiden Neate reed de derde snelste tijd in Nogaro.

Franse kampioenschap voor toerwagens
Onze landgenoot Fred Caprasse was de snelste in de eerste vrije training. Hij reed maar liefst 0.669 seconden sneller dan de Fransman Florian Briche. Steven Palette was de derde snelste tijdens de vrijdagsessie.