Home > F1 > In een notendop: kort nieuws uit Formule 1

In een notendop: kort nieuws uit Formule 1

  • Williams – Dan Ticktum zal ook in 2021 de development rijder van Williams zijn. De Brit zal dit combineren met zijn seizoen in Formule 2 voor Carling. Hij zal met het Williams Academy Driver logo rondrijden.
  • Mercedes – Hamilton kijkt uit naar de strijd tussen Mercedes en Red Bull dit seizoen. Tegen Sky Sports zij hij dit: “Het zal zeker de moeilijkste strijd worden die we ooit hebben gehad. Op dit moment staan zij voor.” Hij voegde eraan toe dat hij nog nooit zoveel zin had om aan het seizoen te beginnen.
  • Mercedes – Esteban Gutierrez is aangesteld als Merk- en Zakenambassadeur. Esteban zal raceweekenden en promotie-evenementen blijven bijwonen, en in zijn nieuwe rol zal hij ook samenwerken met andere gebieden van het team. Mercedes wil daarmee commerciële relaties op de Latijns-Amerikaanse markt verbeteren.
  • Williams – Williams voegde een quote van Murray Walker toe op de wagen. Dat doen ze ter nagedachtenis van de overleden Formule 1-commentator. “And i’ve got to stop because i’ve got a lump in my throat” staat er op de halo van de wagen geschreven. Die bekende woorden zei Walker toen Damon Hill het kampioenschap won met Williams in 1996. Foto: ©Formule 1