Day

maart 25, 2021

GT World: Vervisch topt op eerste testdag

Frédéric Vervisch zette aan het stuur van zijn Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT3 Evo de beste tijd neer van de eerste dag van de officiële tests van de GT World Challenge Europe op het circuit van Paul Ricard.

Rally: Neuville in de San Remo

Vanochtend kwam Sanremonews.it met de melding dat Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, maar ook Craig Breen, Ott Tänak, Pierre-Louis Loubet en Oliver Solberg aan de start komen van de volgende manche van het Italiaans Rallykampioenschap.

Belcar: prototypes of niet, that’s the question…

Enkele weken geleden onthulde Autosportwereld.be dat er vanaf 2022 geen prototypes meer in Belcar zullen toegelaten worden. Dat nieuws was goed voor heel wat reacties en om te weten wat de betrokkenen van het kampioenschap zelf vinden, sprak Autosportwereld.be met Patric Derdaele (Belgium Racing), Bert Longin, Jim De Cock (Deldiche Racing), Mario Matlé (Totaalplan) en Bert Redant (Red Ant Racing). Dat de heren het niet noodzakelijk eens waren, is als een open deur intrappen…

Carrera Cup 2021: NGT met Glenn Van Parijs en Michael Cool

Ook NGT Racing zal weer van de partij zijn, met twee nagelnieuwe Porsche 992 GT3 Cup, twee wagens die mee zullen strijden voor de plaatsen bovenaan het klassement. Zo doet het Vlaams-Brabantse team een beroep op Glenn Van Parijs en Michael Cool, twee jonge rijders die de voorbije seizoenen hun talent al toonden.