Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • F4 Spanje – Alex Dunne (bij Pinnacle) en de 15-jarige Rus Vladislav Ryabov (bij GRS, Gloval Racing Service) zijn de laatste aanwinsten voor de Spaanse instapklasse. Maar ook MP Motorsport kwam (we moeten bijna zeggen ‘uiteraard’) in het nieuws. Zij haalden 17-jarige Nederlandse Emely De Heus aan boord. Dat betekent dat er nu twee vrouwen in de Spaanse F4 zullen rijden. Naast De Heus zien we ook de 16-jarige Française Lola Lovinfosse aan de slag bij het Spaanse Drivex. (foto: ©mpmotorsport.com)

  • F4 Italië – Op Mugello waren er testritten. Leonardo Fornaroli (Iron Lynx) en Kirill Smal (Prema) waren er de snelste.

  • F4 ADAC – In het Duitse F4 kampioenschap blijft Fransman Victor Bernier aan boord bij R-Ace voor een nieuwe campagne in 2021.

  • FRECA – In het Regional European by Alpine zien we de komst van de Italiaan Andrea Rosso bij FA Racing. Rosso eindigde vorig seizoen op de zevende plaats van het Italiaanse F4 en is de eerste rijder die instapt bij FA. Het seizoen begint op 25 april op Francorchamps en er dienen her en der nog wat zitjes te worden gevuld.