Home > #Hoofdnieuws > Bedankt voor de voorbije vier jaar!

Bedankt voor de voorbije vier jaar!

1 maart 2017 zag Autosportwereld.be het levenslicht. De spirituele opvolger van het Nederlandstalige deel van Turbo Magazine had en heeft als filosofie de autosport in België en de Belgen in de autosport. Vandaag vieren we onze vierde verjaardag, vier jaar waarin we van een zeer onzekere start zijn gegroeid tot uw vaste en quasi dagelijkse afspraak voor het autosportnieuws.

In alle eerlijkheid, vier jaar geleden de nieuwe website lanceren, gebeurde met knikkende knieën, het was een avontuur waar ik wel van wist waar het startte, maar onmogelijk kon weten waar het naartoe zou leiden. Na vier jaar en 14.555 artikels of gemiddeld tien stukken per dag, bereiken we ondertussen de autosportliefhebber in Vlaanderen en we krijgen zelfs ook al regelmatig een reactie van over de taalgrens of zelfs landsgrenzen. Uiteraard waren die 14.555 artikels en evenveel of meer foto’s niet mogelijk zonder u, trouwe lezer, maar evenmin zonder de occasionele en minder occasionele leden van ons team en uiteraard de vele en zeer trouwe adverteerders die ons werk zeer hard op prijs stellen.  

In die vier jaar is er heel veel gebeurd en niet in het minst de huidige crisis waar onze samenleving is in beland. Maar ook het afgelopen jaar, dat misschien wel het moeilijkste was uit mijn 22 jaar als autosportjournalist, heb ik me, samen met het team van Autosportwereld.be, blijvend ingezet voor onze geliefde sport. En liefst van al zou ik u morgen willen terugzien op een rally of op een circuit, maar de huidige stand van zaken laat dat nog niet toe. Uiteraard hopen wij dat onze overheden er alles aan zullen doen om ons liever morgen dan overmorgen weer een gewoon leven te laten leiden.

Op naar onze vijfde verjaardag en vooral blijf gezond

Uw hoofdredacteur

Joost Custers