Home > #Hoofdnieuws > WRC Arctic: vijf Belgen waaronder PJM Cracco

WRC Arctic: vijf Belgen waaronder PJM Cracco

De eerste editie van de WRC Arctic Rally Finland heeft een zeer mooie affiche. Niet minder dan 56 deelnemers nemen eind februari de start, waaronder dertien WRC’s. Bij de deelnemers zijn er ook vijf Belgen, met een verrassende deelname van PJM Cracco en zijn corijder Jasper Vermeulen in een Skoda Fabia Rally2.

Foto ©: WRC.com

Naast de vaste rijders van Toyota, Hyundai (en 2C Competition) en Ford vinden we in een om Rovaniemi ook Oliver Solberg (Hyundai 2C Competition), Janne Tuohino (Ford) en Lorenzo Bertelli (Ford). In WRC2 zien we een stevige concurrentie voor favoriet Andreas Mikkelsen, met onder meer Esapekka Lappi (Volkswagen), Jari Huttunen (Hyundai) en Martin Prokop (Ford), naast de vaste waarden van de klasse. In WRC3 is er een leuke race in de race met de rallycross-rijders Johan Kristoffersson (Volkswagen) en Mattias Ekström (Skoda).

Van Belgische zijde zijn er uiteraard Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai), Renaud Jamoul, als bijrijder van Adrien Fourmaux (Ford WRC2) en dus PJM Cracco en Jasper Vermeulen (Skoda).

De wedstrijd start op 26 februari en eindigt op 28 februari.