Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • F1 Alpine – Fernando Alonso werd tijdens een fietstocht in Lugano (Zwitserland) aangereden door een wagen. De Spanjaard zou een gebroken kaak hebben en moet enkele tanden missen. Wat dat betekent voor de start van het F1 en de voorafgaande tests (al van 12 tot 14 maart in Bahrein) is onduidelijk. (foto: archief )

  • F3 Asia – De Chinees Guanyu Zhou (Abu Dhabi Racing Team) begint in de beste omstandigheden aan het slot van het Aziatische F3 kampioenschap met de pole voor de eerste en de derde race van het weekend in Dubai.

  • FIA F3 – De eerste tests van de Formule 3, voorzien van 25 tot 26 februari op Jerez, werden uitgesteld. Er is vooral een probleem met Britse teams en rijders want zij vallen onder een inreisverbod dat inwoners van het Verenigd Koninkrijk nog tot 2 maart de toegang tot Spanje ontzegt.

  • F4 Italië – Moeten we ons zorgen maken? Het anders goed bevolkte Italiaanse F4 kampioenschap had op Misano de eerste tests. Met AKM, AS Motorsport en Cram waren er drie teams aan het werk. Probeer even niet uw tong in de knoop te krijgen want de jonge Pool Kacper Sztuka zette er de besttijd, voor Nicolas Baptiste, Levante Revesz,Tony Naudè en Nicolò Roda.