Home > #Hoofdnieuws > Wedstrijd: win twee inschrijvingen voor Balade Legend Boucles!

Wedstrijd: win twee inschrijvingen voor Balade Legend Boucles!

Het is geen fijn jaar geweest, maar Autosportwereld.be wil twee lezers alsnog met de glimlach de eindejaarsbubbel insturen. Wij hebben namelijk twee inschrijvingen liggen voor de Toerrit op de wegen van de Legend Boucles de Bastogne!

Waar gaat het om?

Er is in 2021 geen wedstrijd in de provincie Luxemburg, maar wel een toertocht, waar iedereen aan kan deelnemen, ongeacht het voertuig. U mag naar Bastogne afzakken met een klassieker of een youngtimer, of het gewoon met uw eigen wagen doen. Het parcours is zo goed als volledig verhard en zware passages zijn er niet bij. Opgepast, alles dient te gebeuren met respect voor de verkeersregels en de geldende gezondheidsregels. Meer info in het artikel onderaan!

Wanneer?

Zaterdag 6 februari of zondag 7 februari (wij hebben voor iedere dag één inschrijving)

Wat moet u doen?

Beantwoord deze wedstrijdvraag:

Wie (naam en voornaam) won met welk voertuig (merk en type) de eerste uitgave van de Legend Boucles (2006)?

Mail het antwoord voor 23/12 om 12u00 naar: joost@autosportwereld.be

Deze wedstrijd kwam er in samenwerking met R-Tec (www.rtec.ws) en Regnier Racing Competition (jl.hottelet@rtec.ws of regnier_b@hotmail.com)

R-Tec biedt heel wat materiaal en uitrusting voor de autosport en is één van de referenties in ons land, terwijl Regnier Racing Competition een team is dat zich richt op de rallysport, met onderhoud van wagens, assistentie tijdens wedstrijden en verhuur van VW Golf 2 GTI 16V of Autobianchi A112.