Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: F1 – F3 – F3R – Indycar

In een notendop: F1 – F3 – F3R – Indycar

  • F1 Frank Williams – De familie van Frank Williams, de legendarische stichter van het Williams F1 team, maakte bekend dat de 78-jarige Frank Williams opgenomen werd in het ziekenhuis. Zijn toestand zou stabiel zijn. De familie gaf geen verdere details.

  • FIA F3 – Arthur Leclerc, jongere broer van Ferrari rijder Charles, zal volgend seizoen aantreden in de Formule 3. Hij krijgt een zitje bij het Prema kampioenen team en volgt daarmee de Ferrari filière richting F1. (foto: ©premapowerteam/media)

  • Regional Alpine – Datzelfde Prema tekende in de Regional European by Alpine de getalenteerde Spanjaar David Vidales. Vidales maakte vorig seizoen indruk door meteen zijn allereerste race in de Formule Renault Eurocup te winnen.

  • Indycar – Dalton Kellett zal voltijds rijden voor het team van Foyt in de Indycar series 2021. De obscure Canadees brak tot nu toe geen potten maar wordt wel gesteund door een aardig familiefortuin. De 27-jarige Kellett wordt zo teamgenoot van Sebastien Bourdais en dat sluit dan weer een piste af die nog werd gegeven aan ene… Romain Grosjean.