Home > Circuit > Eenzitter > Renault Eurocup: Collet in episodes

Renault Eurocup: Collet in episodes

Twee incidenten in de eerste paar rondes elimineerden twee derde van het Arden Motorsport kamp, met als voornaamste slachtoffer…ook Ugo De Wilde.

foto: @renault sport

Het werd een bewogen middag voor Arden Motorsport. In het startgewoel werd Ugo De Wilde eerst van de weg geduwd door de MP Motorsport wagen van Petr Ptacek. Het werd opgave voor De Wilde. Nadat die safety car uit de weg was, werd De Gerus van de baan getikt door Vidales (JD Motorsport). De Gerus kon verder maar het incident lokte wel een tweede safetycar uit.

Vooraan lukte Collet driemaal een goede start en sloeg onmiddellijk het gat. Hij vloog naar de zege. Een goede zaak dus voor de R-Ace rijder in het kampioenschap. Victor Martins kwam als tweede binnen en de ART puntenleider moest daarmee een stukje van zijn voorsprong in de tussenstand inleveren. Naast de titelpretendenten mocht Alex Quinn (Arden) mee op het podium.

Amaury Cordeel (FA Racing) schudde nog een mooie aanval op Saucy (ART) uit zijn mouw en haalde uiteindelijk nog de tiende plaats.

You may also like
In een notendop: F2 – F3
In een notendop: F2 – F3
FIA F2: Amaury Cordeel tegen sterkste veld ooit?
F2 Spa: drie vragen aan Amaury Cordeel