Home > #Hoofdnieuws > BRC Semois: publiek krijgt veel meer bewegingsruimte

BRC Semois: publiek krijgt veel meer bewegingsruimte

De South Belgian Rally laat tijdens de hele rally op zaterdag 24 oktober publiek toe, sterker nog, de fans zullen ook naar het rallypodium kunnen gaan. Het dragen van mondkapje en het respecteren van afstandsegels zijn wel een vereiste en het aantal tickets is beperkt.

We hebben inderdaad besloten om toeschouwers te laten doen wat ze willen op het parcours, zolang ze de basisgezondheidsregels toepassen die vandaag vereist zijn“, bevestigt Florian Jupsin namens DG Sport. “De assistentiezone bevindt zich echter achter gesloten deuren. In Vresse-sur-Semois is er wel een podium waarop de deelnemers aan het begin van elke lus zullen passeren en daar mag het publiek wel komen.” In Wallonië zet DG Sport zo een stevige stap voorwaarts om terug te keren naar de sfeer van rally’s van vóór de gezondheidscrisis, de fans zullen de hele dag waar voor hun geld krijgen.

De rallypass van de South Belgian Rally 2020 kost 20 euro en geeft recht op het officiële programma. Meer info? www.southbelgianrally.com