Home > Rally > Divers > In een notendop: rally in Frankrijk

In een notendop: rally in Frankrijk

  • De Franse rally sensatie Yoann Bonato zal zijn debuut maken in het Europese kampioenschap tijdens de wedstrijd in Fafe (Portugal) van 2 tot 4 oktober. Bonato, dubbelkampioen in Frankrijk, zal een Citroën C3 R5 van het team CHL Sport Auto gebruiken.

  • De Franse rally Terre des Cardabelles, een proef voor het Franse kampioenschap op onverhard, werd geannuleerd. De rally was voorzien van 9 tot 11 oktober, maar de regio van Aveyron kleurde rood op de Covid-19 kaart. De organisatie nam zijn verantwoordelijkheid en annuleerde de wedstrijd. In het Franse rallykampioenschap op onverhard blijft er nu welgeteld één wedstrijd over: de Vaucluse van 13 to 15 november. Twee wedstrijden, in de Lozère en Occitanië, werden al afgewerkt.