Home > #Hoofdnieuws > F.Renault Eurocup: in F1 voorprogramma op Imola

F.Renault Eurocup: in F1 voorprogramma op Imola

De Eurocup Formule Renault zal opnieuw rijden in het voorprogramma van de Formule 1. Dat zal gebeuren op Imola, in het weekend van 31 oktober tot 1 november.

foto: renault sport

De traditie wil dat de Formule Renault in Monaco optreedt in het voorprogramma van de prestigieuze Grand Prix. Dat plan viel dit jaar in het water door de Corona crisis. Maar de toeleverings categorie zal voor het vijfde opeenvolgende jaar kunnen rijden in het voorprogramma van een Grote Prijs Formule 1. Deze keer zal dat zijn in het kader van de F1 Grand Prix van Emilia-Romagna, op het circuit “Enzo e Dino Ferrari” in Imola.

Na passages op de Nürburgring, op Magny-Cours en dit weekend op Zandvoort, blijven er dus nog vijf afspraken te gaan voor onze landgenoten Ugo De Wilde, Amaury Cordeel en de deelnemers in de Eurocup Formule Renault. Dat worden Barcelona (8-11 oktober), Spa-Francorchamps (21-24 november), Imola (31 oktober-1 november), Hockenheim (6-8 november) en Circuit Paul Ricard (12-15 november)