Home > #Hoofdnieuws > Ring 24: Martin heeft nieuwe teamgenoten

Ring 24: Martin heeft nieuwe teamgenoten

Ondanks alle problemen die het forfait van Manthey en de Porsche-rijders met zich meebracht voor de klantenteams, zal naast KCMG ook Frikadelli Racing aan de start verschijnen met de beide Porsche 911 GT3-R. Maxime Martin hoeft dus niet thuis te blijven.

In de #31 Porsche 911 GT3-R van Martin zien we ook Mathieu Jaminet, Lars Kern en Lance David Arnold, terwijl in de #30 Porsche 911 GT3-R, zoals gepland, Klaus Abbelen, Alex Müller en Norbert Siedler zitten. In de auto van Martin vinden we dus ook Lars Kern, die ook al een paar maal in Belcar zijn kunnen liet zien. Onder meer N-GT en Belgium Racing konden al rekenen op de kunde van de Duitser. Jaminet is een Porsche fabrieksrijder, Lance David Arnold is een Porsche en Ring-routinier.

Falken ook compleet

Christian Engelhart, Sven Müller en Dirk Werner zitten dan weer in de #33 van Falken Motorsport en Klaus Bachler, Peter Dumbreck en Martin Ragginger doen het in de #44.