Home > #Hoofdnieuws > BRC Oudenaarde: deelnemerslijst groeit

BRC Oudenaarde: deelnemerslijst groeit

De Aarova Rally, de eerste wedstrijd van het Belgische rallykampioenschap na de Corona-pauze, ziet de deelnemerslijst iedere dag groeien. Ondertussen staan de voormalige Belgische kampioenen Vincent Verschueren (VW) en Kris Princen (Citroën) op de deelnemerslijst, naast Gregoire Munster (Hyundai), die stilaan klaar is voor een eerste Belgische zege. Ook Jimmy d’Hondt (Ford) tekent present in een R5, net als een handvol andere deelnemers.

Op zondag 11 oktober staan er drie lussen van drie klassementsproeven op het programma: De Bruwaan (8,71 km), Maarkedal (8,95 km) en Kruisem (8,71 km). De openingsproef De Bruwaan wordt een vierde keer verreden om 17u03, zodat de deelnemers iets na vijven een totaal van 92,11 km tegen de klok zullen afgewerkt hebben. Naast een manche van het Jobfixers BRC, met onder andere de BMW M Cup aan de start, zal er ook een manche van het RACB Rally Criterium verreden worden op hetzelfde parcours.