Home > #Hoofdnieuws > DTM Nürburgring: Frijns wint en wordt titelrivaal Müller

DTM Nürburgring: Frijns wint en wordt titelrivaal Müller

Op de Nürburgring heeft Robin Frijns (Audi) zijn derde zege van het seizoen behaald. De Nederlander reed dominant en deed gezien de vijfde plaats van de leider in het kampioenschap, de Zwitser Nico Müller (Audi), een zeer goede zaak. Müller raakte in de aanvangsfase betrokken in een aanrijding met de BMW van Marco Wittmann, maar kon toch terugkomen.

Frijns lijkt zich niet neer te leggen bij de dominantie van Müller en is teruggekomen tot op 13 punten van Müller. De derde man in de titelstrijd, René Rast (Audi) werd tweede en telt nu 36 punten minder dan Müller. Wittmann werd derde en beste BMW-rijder.

Noteren we nog de vierde plek van Philipp Eng in de RBM BMW en de zevende stek van Ferdinand von Habsburg in de WRT Audi. Morgen wordt de tweede race op de ‘korte’ Nürburgring verreden, alvorens het DTM tweemaal richting Zolder komt.