Home > Circuit > In een notendop: Intercontinental GT, TCR Europe en GT World Asia

In een notendop: Intercontinental GT, TCR Europe en GT World Asia

  • Intercontinental GT Challenge – Audi Sport zal slechts één R8 LMS aan de start van de 8 Uur van Indianapolis brengen en dit met het Belgische WRT dat ondersteuning krijgt van het Amerikaanse team Hardpoint. Piloten van dienst zijn Mirko Bortolotti, Markus Winkelhock en Spencer Pumpelly.

  • TCR Europe – De Fiat Tipo zal volgend weekend debuteren in Monza en dit in het TCR Europe-kampioenschap. De wagen wordt ingezet door Tecnodom Sport en zal bestuurd worden door voormalig Italiaans Formule 3-kampioen Luca Rangoni. (Foto ©: TCR Series)

  • GT World Challenge Asia – Het Aziatisch GT-kampioenschap, georganiseerd door SRO Motorsports Group, gaat dit jaar niet door. Alle aandacht ligt nu bij 2021. Een kalender voor het nieuwe seizoen wordt eind oktober bekend gemaakt.
You may also like
IGTC Bathurst 12: Gounon pakt drie op drie, Mercedes twee op twee
GT Open Spa: het nevenprogramma door de lens van Joachim Cieters
GT Open Spa: de namiddag door de lens van Joachim Cieters
GT Open Spa: de voormiddag door de lens van Joachim Cieters