Home > Circuit > TCR Europe Zolder: Michelle Halder wint tweede race

TCR Europe Zolder: Michelle Halder wint tweede race

Toegegeven, we zien vandaag de dag nog te weinig vrouwen verschijnen in de autosport. Dat ook zij er hun mannetje kunnen staan toonde de Duitse Michelle Halder vandaag nog maar eens. Ze won de tweede TCR Europe-race.

Halder vertrok vanop de tweede positie in de Profi Car Team Halder Honda en nam na een kanonstart meteen de leiderspositie van Daniel Lloyd (Brutal Fish Racing Team Honda) over. Daniel Nagy eindigde als derde in de BRC Racing Team Hyundai.

Onze landgenoot Nicolas Baert (Comtoyou Racing Audi) eindigde op een knappe zesde plaats na zijn overwinning van gisteren. Teamgenoten Mehdi Bennani en Sami Taoufik eindigden respectievelijk als vijfde en twaalfde.

De derde manche vindt binnen twee weken plaats op het circuit van Monza.

You may also like
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen
Zolder 24: de signeersessie door de lens van Roel, Joachim en Benny