Home > #Hoofdnieuws > DTM Nürburgring: Frijns wordt titelrivaal van Müller na zege

DTM Nürburgring: Frijns wordt titelrivaal van Müller na zege

Op de Nürburgring heeft Robin Frijns een einde gemaakt aan de suprematie dit weekend van zijn merkgenoot Nico Müller. De Nederlander won zijn tweede race in goed een week, na zijn maidenzege in Assen. René Rast en Mike Rockenfeller maakten er een volledig podium voor Audi van.

Robin Frijns wil Müller de DTM-titel niet zomaar cadeau doen en reed naar een tweede zege van het seizoen, waardoor hij nu nadert tot op 29 punten van de Zwitserse leider. René Rast, tweede op de Ring, moet al 46 punten goedmaken. Sheldon van der Linde was weer de beste vertegenwoordiger van BMW en de RBM-rijder maakt nog steeds kans op de vierde stek in het kampioenschap. Noteren we nog de magere prestatie van WRT dat de plaatsen 13, 15 en 16 bezette in de Eifel.

Volgende week racen de DTM-rijders op de korte omloop van de Nürburgring en dan gaat het in oktober voor twee races richting Zolder.