Home > Circuit > GT: United Autosports neemt STrakka over

GT: United Autosports neemt STrakka over

United Autosports heeft Strakka Racing overgenomen, in een deal die de aankoop omvat van al hun teamuitrusting, raceauto’s, vrachtwagens en hun raceteam-terreinen op Silverstone.

De eigenaars van het United Autosports-team, Zak Brown en Richard Dean, hebben er geen geheim van gemaakt dat ze graag terug willen terugkeren naar het GT-racen. Het team begon in GT-racerij in 2010 en deed mee aan de Britse GT- en FIA GT3-kampioenschappen.

Strakka Racing werd opgericht in 2007 en in 2009 stapten ze over op sportprototypes, waaronder de 24 uur van Le Mans. In 2017 keerde het team terug naar GT-racen en ging het aan de slag in de Blancpain GT Series.

Meer informatie over de plannen van United Autosports wordt eind september bekendgemaakt.