Home > #Hoofdnieuws > GT4 European: zege voor SRT

GT4 European: zege voor SRT

Selleslagh Racing Team verlaat de Duitse Eiffel met opnieuw een zege in
de AM-klasse van de GT4 European Series en twee andere, nieuwe podiumplaatsen. De Nederlander Bob Herber werd tweede op zaterdag en éérste op zondag en lanceert zich zo in de titelstrijd de GT4 European Series. We zien de Nederlander met de Mercedes-AMG GT4 dus eind september voor eigen publiek in Zandvoort opnieuw.

(persbericht)

Ook het duo Vannerum-Behets was weer in goeden doen, want de beide Belgen reden naar een derde en tweede plaats en ook zij zijn niet uitgeteld voor een mooie eindklassering in het kampioenschap! Wim Spinoy en Kenneth Heyer kenden dan weer een moeilijk weekend, maar het is zeker dat ook zij in de toekomst nog van zich zullen doen spreken met de Mercedes-AMG. Het waren de vijfde en de zesde race al van het Europese kampioenschap voor de GT4-wagens, en ook dit seizoen doet SRT het dus met de Mercedes-AMG. Het team trok met drie wagens naar Duitsland, één in Pro/Am en twee in de AM-categorie. Bob Herber behaalde zijn derde zege van het seizoen in de AM-categorie en dus speelt de Nederlander volop mee
in de strijd om de Europese titel.


Patrick Selleslagh: “Bob heeft wederom laten zien hoe je met een Mercedes-AMG moet rijden, op een zeer beheerste manier, zonder ook maar één schram op de auto en dan snel gaan en resultaat halen. Onze samenwerking werpt zijn vruchten af en daarom gaan we samen ook op zoek naar de titel, want ik denk dat die binnen de mogelijkheden ligt. De combinatie van de Mercedes-AMG, de stuurmanskunsten van Bob en het werk van het team, leiden tot deze sterke resultaten. We kijken uiteraard uit naar Zandvoort waar Bob voor eigen publiek zijn sterke resultaten wil verderzetten.”

Johan Vannerum en Jean-Luc Behets deden het ook prima, met een dubbel podium en ook zij bewijzen zo dat de combinatie van SRT en Mercedes-AMG perfect is voor de GT4 European Series.

De volgende afspraak van de GT4 European Series is eind van deze maand aan de Noordzee in Zandvoort.