Home > Circuit > In een notendop: Supercars, Supercar Challenge en GT4

In een notendop: Supercars, Supercar Challenge en GT4

  • Supercars Australia – Shane van Gisbergen (Holden) heeft de beide races van de Supercars in Townsville gewonnen. Scott McLaughlin (Ford) blijft leider in het kampioenschap.
  • Supercar Challenge – Berg-Cascatau (Norma) hebben de tweede race van de Supercar in Assen gewonnen, voor de Porsche 911 GT3 Cup van Huub van Eindhoven en John De Wilde. Jonas De Kimpe (VW) werd vijfde in Supersport en het duo Voet-van den Broeck (Peugeot) derde in Sport.
  • GT4 European Series – Allied Racing Porsche heeft Jan Kasperlik en Bastian Buus de tweede race op de Nürburgring van de GT4 European Series gewonnen. Stéphane Lémeret werd in zijn Toyota Supra derde, Antoine Potty elfde. SRT behaalde in AM met Bob Herber en Behets-Vannerum de dubbel in AM. (Foto: © GT4)
  • Creventic – NKPP Racing by Bas Koeten Racing heeft de 16 uur van Hockenheim gewonnen, een organisatie van Creventic. De Porsche GT3 Cup haalde het voor de merkgenoten van DUWO racing en de Autorama Motorsport by Wolf Golf TCR, de winnaar in de toerwagenklasse. Nico Verdonck en Rodrigue Gillion werden in hun Aston GT4 tweede in de klasse, AC Motorsport gaf op.