Home > Circuit > In een notendop: IMSA en Creventic

In een notendop: IMSA en Creventic

  • IMSA – Helio Castroneves was de snelste in de kwalificaties van de TireRack.com Grand Prix op de Michelin Raceway van Road Atlanta. Hij deed dat in de Acura van Team Penske. In GTE was Nick Tandy de snelste in zijn Porsche 911 RSR, terwijl Laurens Vanthoor vierde werd op minder dan één tiende van de pole van zijn teamgenoot. De wedstrijd wordt vanavond onze tijd gereden.
  • CREVENTIC – Equipe Verschuur heeft met de Renault R.S.01 GT3 van Harrie Kolen, Erik van Loon en Mike Verschuur de pole positie behaald voor de Hankook 16 Uur van Hockenheim. Er staan amper een tiental auto’s op de startgrid. Stephane Perrin, Vincent Radermecker en Mathieu Detry zetten de vijfde tijd bij de toerwagens neer in de AC Motorsport Audi RS3 TCR en Nico Verdonck, Rodrigue Gillion en Tom Heeren (Aston GT4) werden zesde in GT.