Home > #Hoofdnieuws > F1 Monza: Bottas snelste voor Sainz en Norris in FP3

F1 Monza: Bottas snelste voor Sainz en Norris in FP3

Foto ©: Formula 1

In de laatste sessie voor de kwalificatie was Valtteri Bottas de snelste. De verrassing kwam van beide McLaren-rijders. Sainz en Norris werden tweede en derde net voor Daniel Ricciardo. Lewis Hamilton werd slechts vijfde in de laatste oefensessie. Enkele minuten voor tijd werd de sessie stopgezet. Daniel Ricciardo had problemen met zijn Renault en moest de wagen aan de kant zetten. Max Verstappen moest tevreden zijn met de zesde plek. De Nederlander stond tijdens de free practice geen enkele keer in de top drie, dat is niet van zijn gewoonte. Charles Leclerc werd elfde en zal al een perfect rondje moeten rijden om zich straks te kwalificeren voor Q3. De kwalificatie start om 15u00.

Uitslag FP3:

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock