Home > #Hoofdnieuws > F1 Monza: Lewis Hamilton topt de laatste sessie van de dag

F1 Monza: Lewis Hamilton topt de laatste sessie van de dag

Foto ©: Mercedes-AMG F1

In de tweede en laatste oefensessie van de dag zorgde Mercedes opnieuw voor een een-tweetje. Deze keer waren de rollen omgedraaid. Lewis Hamilton was sneller dan teamgenoot Bottas. Verstappen kon opnieuw niet op plek drie eindigen. Deze was weggelegd voor een sterke Lando Norris. Gasly werd knap vierde en bewees dat AlphaTauri sterk is op het circuit van Monza. Hij eindigde net voor Max Verstappen. Het lijkt erop dat de rijders morgen in kwalificatie opnieuw treintje gaan rijden zoals vorig seizoen. Halverwege FP2 waren alle wagens op het circuit en in de laatste bocht was er een trein van vijftien wagens, dat belooft.

Uitslag FP2:

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock