Home > #Hoofdnieuws > Nürburgring Endurance: veel schoon volk dit weekend

Nürburgring Endurance: veel schoon volk dit weekend

Met de ROWE 6 uur ADAC Ruhr-Pokal-Race belanden we in de laatste rechte lijn richting de 24 Uur van de Nürburgring. De generale repetitie om alles op punt te krijgen zal aanstaande zaterdag 29 augustus 2020 van start gaan om 12u00. Uiteraard staan er ook heel wat Belgen aan de start.

Niet minder dan 35 GT3’s staan er op de deelnemerslijst en onder hen de winnaars van de race van afgelopen jaar. Het Audi Sport Team doet het met Dries Vanthoor en Frederic Vervisch. Bij Porsche zien we niemand minder dan Maxime Martin bij Frikadelli Racing Team in de #31 Porsche 911. Bij hetzelfde merk zien we Kurt Dujardyn en Olivier Muytjens in een Porsche Cayman. Ook Guido Dumarey start in een Porsche.

In een BMW M4 GT4 zijn het de broers Recep Sari en Hakan Sari die voor het hoogste schavot in de klasse gaan. Terwijl Nico Verdonck het doet met een Aston Martin in diezelfde klasse met PROsport-Racing GmbH. In de Sp3 klasse zien we de vaste deelnemers Jacques Derenne, Olivier Muytjens in de knalgele Toyota GT86. Uiteraard mag de vaste waarde uit België niet ontbreken, met name Pieter Denys en Gregory Eyckmans die het nog steeds met hun vertrouwde BMW 325i Clubsport in de klasse V4 doen.

Last but not least is er de wereldpremière van de nieuwe Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 004c.