Home > #Hoofdnieuws > Monteberg 2020: 55 kilometer tegen de chrono

Monteberg 2020: 55 kilometer tegen de chrono

Zondag is het zover, dan kunnen de rallyfans weer genieten van hun sport en met name de Monteberg Rally.

Superstage is er in geslaagd om in woelige tijden een wedstrijd op poten te zetten met een dijk van een deelnemersveld en die deelnemers gaan zondag acht proeven afwerken. Bovendien zal ook het publiek, onder voorwaarden, toegelaten worden.

Er zijn zondag vier lussen van twee identieke proeven, in volgorde Dikkebus en Busseboom. Dikkebus is 7,53 kilometer lang, Busseboom 6,25 kilometer. De eerste passage is voorzien om 8u25 voor de eerste KP, de tweede proef start om 8u52. Wat volgt is nog driemaal identiek hetzelfde, éénmaal net voor de middag, eenmaal in de namiddag en een laatste maal in de vooravond, met finish rond 18u30. In totaal werken de deelnemers 55,12 kilometer tegen de chrono af.

Wie geen ticket kan bemachtigen, kan steeds op Sporza terecht en uiteraard hier, want Autosportwereld.be zal aanwezig zijn!