Home > Circuit > In een notendop: F1-NASCAR-WTCR

In een notendop: F1-NASCAR-WTCR

  • F1 Stroll – Een kleine geste van Lance Stroll (Racing Point). De Canadees zal 1800 dollar per punt wegschenken om Californië te helpen de bosbranden te bestrijden die de Amerikaanse staat teisteren.
  • NASCAR 2022 – In de VS werd er getest met twee prototypes van de nieuwe wagens voor de Nascar, versie 2022. Cole Custer van Stewart-Haas reed ermee op de ovaal van Dover. Op het wegcircuit van Daytona testten dan weer Felipe Nasr en Austin Cindric van het IMSA team ActionExpress.
  • WTCR – Jean-Karl Vernay zal deelnemen op een Alfa Romeo Giulietta Veloce die werd ontwikkeld door Romeo Ferraris. Vernay, die uitkomt voor het team Mulsanne, zal de enige vertegenwoordiger zijn van Alfa Romeo in het WTCR 2022


foto: archief ©W.Bouchez