Home > Rally > Divers > Monteberg 2020: ook met jong geweld!

Monteberg 2020: ook met jong geweld!

Na een lange periode zonder rally, komen Benoit Verlinde en Anton Dupan zondag aan de start van de Monteberg Rally. Meteen het debuut voor de MRF banden in België en de eerste rally voor Benoit en Anton met de Fiesta R2T.

Benoit Verlinde kijkt dan ook uit naar de wedstrijd: “We hebben de Fiesta al eens aan de tand kunnen voelen tijdens de RACB testdag in Mettet. De auto is heel wat sneller dan onze vorige Fiesta R2 Junior, dus het wordt toch wat aanpassen. Met de MRF banden vonden we snel vertrouwen op de testdag. De eerste ronde zullen we toch nog moeten aftasten hoe ze zich zullen gedragen in de voorspelde wisselende weersverwachtingen. We zullen ons niet concentreren op de tijden, tegenover de nieuwe generatie Rally4 auto’s wordt het toch moeilijk concurreren. Afspraak op zondag, hopelijk met publiek!”