Home > Circuit > In een notendop: GT3, DTM en industrie

In een notendop: GT3, DTM en industrie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

  • GT3 – BMW heeft gisteren meer foto’s vrijgegeven van de langverwachte opvolger van de M6 GT3. De nieuwe M4 GT3 wordt net zoals de straatlegale versie aangedreven door een twin-turbo zescilinder. De wagen zal volgend jaar al enkele keren in actie te zien zijn maar de leveringen aan klantenteams staan pas gepland voor 2022. (Foto’s ©: BMW)
  • DTM Trophy – Het GT4-nevenkampioenschap van de DTM trekt dit weekend naar de Lausitzring voor de tweede ronde. Er verschijnen 21 wagens aan de start waaronder drievoudig WTCC-kampioen José María López. Hij neemt plaats achter het stuur van de nieuwe Toyota Supra GT4. “Ik ben erg enthousiast om deel te nemen op de Lausitzring en te racen met de nieuwe GR Supra. Het is een nieuw circuit en een nieuwe discipline voor mij, maar ik zal proberen om snel te zijn en hoop dat mijn achtergrond in het rijden van touringcars en GT’s helpt.”

  • Industrie – Hoewel het lang stil geweest is rond de Mercedes-AMG Project One lijkt het finale resultaat nu steeds dichterbij te komen. De laatste testen op het circuit werden positief afgerond. De volgende stap in het Mercedes-AMG Project ONE ontwikkelingsprogramma vindt plaats op de legendarische Nürburgring Nordschleife waar de 1.6 V6 Turbo met 1.000 pk uitvoerig zal getest worden. (Foto’s ©: Mercedes-AMG)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][et_pb_gallery gallery_ids=”69924,69925,69926,69927,69928″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
GT: Mercedes-AMG over de toekomst in de GT-racerij
F1 Spa: speciale livery bij Mercedes voor 55 jaar AMG
F1: 72 seizoenen in cijfers!
F1-testen Bahrein: Mercedes reageert na eerste testdag, Horner furieus