Home > Circuit > In een notendop: FFSA GT – Alpine Eurocup

In een notendop: FFSA GT – Alpine Eurocup

  • FFSA GT – Het Franse GT kampioenschap vertrekt volgend weekend op Nogaro. Een laatste wijziging is die van het team SpeedCar waar Robert Consani en Benjamin Lariche uiteindelijk van start zullen gaan op een Ginetta. Het duo reed tijdens de test begin juli op Paul ricard nog met een Alpine. In het, toch wel internationale startveld (met zware Franse overheersing) ook één Belg: Stéphane Lemeret, die aantreedt op de Alpine A110 GT4 van het CMR team. (foto: archief/media)

  • Alpine Europa Cup – Nog een serie die op Nogaro van start gaat is de Alpine Europa Cup, de derde van zijn naam. Daarin zullen 17 Alpine A110 Cup wagens het tegen elkaar opnemen. Ook hier één Belg op de inschrijvingslijsten: gentleman-rijder Philippe Bourgois bij het team Racing Technology.