Home > Electric > FE: Pascal Wehrlein naar Porsche

FE: Pascal Wehrlein naar Porsche

Het werd al langer gefluisterd in de wandelgangen, maar vandaag is het officieel bevestigd. De Duitser Pascal Wehrlein zal in het nieuwe Formule E seizoen voor het team van Porsche uitkomen. Hij zal daar, na tegenvallende prestaties, Neel Jani vervangen en teamgenoot van Lotterer worden.

Het is een grote eer voor mij om Porsche te vertegenwoordigen in het 2020/2021 ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap“, zei Wehrlein.

Ik heb altijd de unieke autosportgeschiedenis van het merk gevolgd. Ik heb enorm veel respect voor het legendarische succesverhaal van Porsche. Nu is het een fantastische kans om in de rij te gaan staan als fabrieksrijder voor het TAG Heuer Porsche Formula E Team.Ik wil iedereen bij Porsche bedanken voor deze geweldige kans en voor het vertrouwen in mijn vaardigheden. Nu kijk ik ernaar uit om het team te leren kennen en zo snel mogelijk in Weissach aan de slag te gaan.“, aldus Wehrlein.