Home > Circuit > In een notendop: F1 en F3

In een notendop: F1 en F3

  • F1 – Sergio Perez is opnieuw goed bevonden voor de dienst en dus moet Hulkenberg in Spanje zijn Racing Point terug afgeven aan de Mexicaan. Die testte twee weken geleden positief op Corona en moest dus in quarantaine.
  • F1 – Ondertussen is het front tegenover de “roze Mercedes” verdeeld. Bij het dispuut over de remmen van de Racing Point houdt Renault vol aan zijn ingediende klacht en wordt daarin gevolgd door Ferrari. McLaren liet de klacht dan weer vallen en gisteren kondigde ook Williams aan de zaak maar zo te laten.
  • FIA F3 – Leonardo Pulcini maakt zijn terugkeer in de Formule 3. De Italiaan zal bij Carlin Ben Barnicoat vervangen, de Brit die zelf al zijn landgenoot Enaam Ahmed verving voor de dubbele affiche op Silverstone. Barnicoat is gebonden aan verplichtingen in GT. Pulcini stapte vorig jaar uit de eenzitterij na drie jaren in de F3. Voorlopig blijft het bij dit ene gastoptreden.

foto: W.Bouchez (archief)