Home > #Hoofdnieuws > Rally: met of zonder publiek?

Rally: met of zonder publiek?

Uit goede bron heeft Autosportwereld.be vernomen dat de bepaalde lokale West-Vlaamse overheden de organisatoren van rallywedstrijden onder druk zetten om een scenario uit te tekenen voor wedstrijden zonder publiek.

Daar waar veel inrichters van rallywedstrijden ergens nog hoop hebben op een beperkte publieke aanwezigheid – en dus een minimum aan inkomsten -, lijken de Corona-cijfers van de laatste weken meer en meer angst te zaaien bij de betrokken gouverneur en zijn burgemeesters om geen publiek toe te laten. Dat zou dan ook de (financiële) doodsteek voor bepaalde wedstrijden kunnen zijn. Ook de quasi onmogelijkheid om de overheden te garanderen dat er werkelijk geen publiek zal opdagen, speelt in het nadeel van betrokken inrichters. Te meer dat er al heel wat ‘fans’ zich bezig houden met het opzetten van pistes om ook dan langs de rallywegen op te duiken…