Home > #Hoofdnieuws > GT World Misano: zege voor Marciello en Boguslavskiy

GT World Misano: zege voor Marciello en Boguslavskiy

Foto ©: GT World Challenge

De tweede sprint-race in het GT World Challenge werd deze voormiddag gewonnen door Raffaele Marciello en Timur Boguslavskiy. Marciello zette gisteren de AKKA-Asp Mercedes-AMG GT3 op de pole en het duo gaf deze positie niet meer af tijdens de race. Stolz – Engel werden tweede in hun HRT Mercedes-AMG GT3, terwijl Rougier – Haase na een knappe race op een derde plek eindigen.

Geen overwinning zoals gisteren voor Vanthoor – Weerts, wel een vierde plaats die weer wat punten oplevert. Schöll – Vervisch beleefden een moeilijke race en eindigden op P17. Louis Machiels pakte met Andrea Bertolini de zegen in Pro-Am in hun AF Corse Ferrari.

Om 15 uur vindt de derde en laatste sprint-race van dit weekend plaats, die natuurlijk weer live te volgen is op de kanalen van GT World Challenge.

You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
In een notendop: MotoGP – GT World – F1
GT World Imola: een overzicht van de Belgen
In een notendop: namiddag in Imola