Home > Circuit > GT World Misano: Neubauer opnieuw op pole voor derde race

GT World Misano: Neubauer opnieuw op pole voor derde race

Foto ©: GT World Challenge

De laatste kwalificatie voor de derde GT World Sprint race, die namiddag om 15 uur zal starten, werd opnieuw gedomineerd door Thomas Neubauer. De talentvolle Fransman zette gisteren zijn Lexus Tech 1 Racing reeds op de pole voor race 1 maar moest halfweg opgeven. Het technisch euvel aan de wagen werd verholpen en Neubauer domineerde de kwalificatie weer zoals hij dat gisteren deed. Weerts – Vanthoor kwalificeerden zich als vierde, Schöll – Vervisch 10 plaatsen verder. Louis Machiels start namiddag vanop P16.

Geven we u nog even mee dat de tweede Sprint-race zo dadelijk om 11 uur start, waar Rafaelle Marciello vanop de pole vertrekt.

You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
In een notendop: MotoGP – GT World – F1
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast