Home > Circuit > GT4 Misano: Aston en Mercedes op pole

GT4 Misano: Aston en Mercedes op pole

In Misano zijn ook de deelnemers van de GT4 European Series aan hun tweede weekend toe. Theo Nouet reed de polepositie voor de eerste race van de European GT4 Series, in een AGS Events Aston Martin. SRT-rijder Bob Herber zette de tweede tijd in Am neer, een fractie voor Jean-Luc Behets die derde werd. In Pro-Am werd Wim Spinoy vierde, ook in een SRT Mercedes. Stéphane Lémeret kwam met de CMR Toyota niet aan aan tijd toe, zijn teamgenoot Antoine Potty werd vierde Silver. Voor de tweede race ging de pole naar de Mercedes-AMG van Lluc Ibanez, terwijl de SRT-Pro, Kay van Berlo als zevende aantikte, op net geen seconde. In Am zetten Johan Vannerum en Bob Herber de tweede en derde tijd neer, beide in een SRT Mercedes. (FOTO: © Schotanus-SRO)