Home > Circuit > In een notendop: ELMS, Le Mans Cup en GT World

In een notendop: ELMS, Le Mans Cup en GT World

  • ELMS – in de eerste vrije sessie van de ELMS in Spa was United Autosports de snelste, met de nummer #2 van Phil Hanson-Filipe Albuquerque. Picariello was meteen primus in GTE in zijn Proton Dempsey Porsche.
  • Le Mans Cup – Jean Glorieux was de beste Belg in de eerste vrije sessie van de Le Mans Cup, terwijl ook Eric De Doncker en Tom Cloet in de top-10 aftikten. In de tweede sessie was De Doncker op één na snelste, vlak voor Glorieux.
  • Misano GT Word – Raffaele Marciello (AKKA Mercedes) en Mattia Drudi (Attempto) waren respectievelijk in hun Mercedes en Audi de snelste spurters in de vrije trainingen van de GT World Sprint in Italië. Het duo Weerts-Vanthoor klokte als vijfde en tweede af.