Home > Uncategorized > F1 70th Anniversary GP: Hamilton snelste in FP2 voor Bottas en Ricciardo

F1 70th Anniversary GP: Hamilton snelste in FP2 voor Bottas en Ricciardo

Foto ©: Mercedes Petronas AMG F1

Opnieuw een en twee voor Mercedes. Deze keer is het wereldkampioen Lewis Hamilton die 0.2 seconden sneller is dan zijn teamgenoot Bottas. De derde plek is verrassend voor een sterke Daniel Ricciardo die in zijn Renault 0.02 seconden sneller was dan Verstappen. De Nederlander werd gevolgd door beide Racing Points die opnieuw goed voor de dag kwamen. Slecht nieuws voor Sebastian Vettel en Ferrari. De Ferrari-rijder was bezig aan een snel rondje, maar plots liet zijn motor het afweten. De Duitser moet zijn wagen parkeren en de sessie werd stopgezet en beëindigd vanwege het oliespoor dat Vettel heeft achtergelaten op het circuit.