Home > WRC > WRC: Turkije naar 18-20 september?

WRC: Turkije naar 18-20 september?

Volgens de Turkse site van Motorsport.com zou de Rally van Turkije verschuiven naar 18 tot 20 september. Dat is een week vroeger dan de oorspronkelijke datum.

Volgens een “betrouwbare bron” (dixit Motorsport.com) kan er in de door Corona sterk gewijzigde kalender van het WRC nu toch een alternatieve datum worden gezet. De goedkeuring van de Turkse overheid was nog nodig om het evenement dan te laten doorgaan, maar een officiële bevestiging hiervan zou spoedig worden verwacht.

Als de Rally van Turkije verhuist naar 18-20 september dan ontstaat er “logistieke speelruimte” die zou toelaten het WRC materiaal van Turkije naar Ieper over te brengen in dan kan de Ypres Rally (van 1 tot 3 oktober) een WRC manche worden…

Het oorspronkelijke artikel vindt u (uiteraard in het Turks) HIER terug, op de site van tr.motorsport.com